Appartementen

Tijdelijk wonen

Alle appartementen in de Heilig Hart Kerk zijn stijlvol gemeubileerd en verschillen in uitstraling en grootte. Zo zijn er mooie tweepersoonsappartementen op de eerste tot en met vierde verdieping. Maar er zijn ook een mooie grote LOFT-appartementen op de begane grond. In de voormalige twee sacristieën zijn een charmante studio met entresol en aparte slaapkamer voor twee personen en een woning met drie verdiepingen geschikt voor bijvoorbeeld een gezin gebouwd.

Uitgerust met twee boxsprings, een keukenblok inclusief een volledige keukenuitrusting, een zithoek met televisie en een badkamer met toilet is elk appartement direct klaar om te betrekken.

In alle appartementen is gratis WiFi met hoge snelheid beschikbaar. Wasmachines staan niet op de kamers maar er is een speciale ruimte uitgerust met twee professionele wasmachines. Schoonmaken van de appartementen doen de huurders zelf behalve als u een serviced appartement afneemt.

De appartementen op de verdiepingen zijn te bereiken via een lift en via het trappenhuis. Elk appartement heeft een eigen voordeur die uitkomt op de inpandige galerij. Aan de achterkant van de galerij bevindt zich het noodtrappenhuis.

Is uw interesse gewekt?